Setari Cookie-uri

Ofera-i o gura de ajutor: 5 secrete pentru un sex oral ca la carte

Arma secreta a femeilor este reprezentata de sex. Daca stii sa ii oferi placere in pat, vei avea un partener multumit pe toate planurile. Daca punem in discutie si sexul oral, atunci te-ai ales cu un iubit perfect. Dar ce trebuie sa faci pentru a te transforma intr-o maestra a sexului oral?

Cu cat este mai umed, cu atat aluneca mai bine. Poti folosi un lubrifiant cu diverse arome sau, daca esti adepta traditionalului, poti folosi propria ta saliva. Inainte de a baga bijuteria in gura, plimba-ti limba de jur imprejur, de sus pana jos. Apoi esti gata de actiune.

2. Ofera atentie bazei penisului


Degetul mare si cel aratator unite te pot ajuta sa formezi un „inel” pentru penis. Daca nu reusesti sa inchizi inelul cu degetul aratator, incearca-l pe cel mijlociu. In timp ce iti folosesti gura, tine presata baza penisului cu ajutorul degetelor. Aceasta metoda nu permite coborarea normala a sangelui in zona penisului, intensificand astfel senzatiile de placere.

3. Joaca-te cu bilutele


Sfaturi pentru sex oral: Joaca-te cu testiculele

Chiar si testiculele lui ii pot oferi placere. Incearca sa nu te axezi doar pe penis, ci si pe zonele din jurul acestuia. Poti strange usor bilutele, le poti linge sau le poti tine in maini, masandu-le usor, in timp ce gura ta este ocupata cu penisul.

Sfat: mare atentie deoarece testiculele sunt foarte sensibile. Un moment de neatentie si o bruscare rapida iti pot indispune partenerul.

4. Foloseste-ti limba


Nu iti fie teama sa te murdaresti. Pana la urma, sexul oral este ceva obisnuit intr-un cuplu deschis la nou. In timp ce ai penisul in gura, joaca-te cu limba, insistand in zona varfului (aceasta este o zona foarte bine inervata, de aici si sensibilitatea penisului). Incepe cu miscari lente, apoi continua cu unele mai rapide, in timp ce mainile se plimba peste tot.

5. Mare atentie la detalii



Sfaturi pentru sex oral: Foloseste-ti limba

Ai grija ce faci deoarece o mica greseala poate strica totul. Incearca sa nu strangi foarte tare penisul cu mana, sa nu zgarii, sa nu musti cu dintii sau sa nu te joci prea rapid cu testiculele lui. Inca un sfat: nu introduce penisul prea adanc in gura deoarece exista posibilitatea sa te ineci.

Daca folosesti si alte tehnici, esti binevenita sa le imparti cu noi.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.