Setari Cookie-uri

Sexo-calendar: 7 tipuri de sex pentru fiecare zi a saptamanii

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa respecti un program in ceea ce priveste sexul? Poate ca suna plictisitor, insa este foarte interesant deoarece te ajuta sa descoperi fiecare latura sentimentala a partenerului. Sexo-calendarul iti poate fi de folos in momentele in care te-ai saturat sa urmezi aceiasi pasi in timpul actului sexual si vrei sa incerci ceva diferit.

Marti: sex romantic


Sexo-calendar: ziua de luni

Sexul romantic necesita putin timp pentru a pregati atmosfera specifica acestui tip de sex. Poti aprinde cateva lumanari sau betisoare parfumate, foloseste uleiuri pentru masaj, frisca (sau ciocolata lichida) si capsuni, pregateste un playlist cu melodii lente si bucura-te de aceste momente alaturi de partenerul tau.

Miercuri: sex salbatic


Sexo-calendar: ziua de miercuri

Lasa animalul din tine sa iasa la iveala, preia initiativa si domina-ti partenerul. Sari asupra lui, „sfasie-i” hainele si impune-te. Leaga-l la maini sau la ochi, stai deasupra si bucura-te de placere. Schimba des pozitiile pentru a nu te plictisi, insa incearca ceva mai elaborat precum: pozitia 69, pozitia fluturele, pozitia antilopa, pozitia la perete, pozitia doggy style, pozitia lotus.


Joi: sex fantezie


Este timpul sa dai frau liber imaginatiei. Orice persoana are fantezii sexuale asa ca trebuie sa iti iei inima in dinti (daca esti timida) si sa vorbesti deschis despre acest lucru cu partenerul tau. Puneti in practica visele voastre erotice si simtiti-va liberi sa experimentati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.