Setari Cookie-uri

5 lectii de dragoste pe care le putem invata din Twilight

Filmele din seria Twilight au devenit peste noapte unele dintre cele mai indragite filme. Actorii s-au transformat in adevarati idoli ai adolescentilor, au fost acordate zeci de premii producatorilor, incasarile au fost peste asteptari, iar povestea s-a transformat in visul oricarei tinere.

Nu exista munte care sa nu fie urcat, nu exista mare care sa nu fie trecuta si nu exista durere care sa nu fie uitata atunci cand vine vorba despre o dragoste adevarata, despre doua suflete pereche al caror destin este pe viata.

3. Da-ti jos barbatul de pe piedestal


Twilight lectii: Da-ti jos barbatul de pe piedestal

Tu ar trebui sa fii cea care sta pe un piedestal, si nu el. Incearca sa nu iti mai ridici barbatul in slavi, sa nu il mai lauzi sau sa il apreciezi pentru fiecare gest pe care il face sau, cel putin, nu de fata cu el. Tine toate aceste multumiri doar pentru tine.

In Twilight, dragostea Bellei pentru Edward este incredibil de mare. Pustoaica se pierde cu firea in fata vampirului si este atat de nesigura in ceea ce face incat de fiecare data Edward trebuie sa fie cel care trebuie sa o salveze.

Trebuie sa invatam sa gandim nu doar cu inima ci si cu mintea in momentul in care iubim. Trebuie sa intelegem ca, pe langa ei, mai suntem si noi, femeile, si ar trebui sa ne acordam o mai mare importanta. Ar trebui sa ne apreciem mai mult, sa fim mai independente si mai sigure pe alegerile pe care le facem pentru ca si ei sa nu se mai simta atat de folositi si de utili.

4. Barbatii se schimba doar in filme


Twilight lectii: Barbatii se schimba doar in filme

Intotdeauna ne dorim sa fim acea femeie care reuseste sa schimbe barbatul rau intr-unul bun. Ei bine, luati-va gandul de la asa ceva deoarece barbatii se schimba doar in filme. Daca dragostea doare si nu iti ofera posibilitatea sa respiri, atunci este timpul sa o lasi in trecut.

Iubirea nu trebuie sa te distruga, ci din contra. Aceasta trebuie sa te hraneasca, sa iti ofere sprijin, putere si forta de a trece peste toate obstacolele vietii. Bineinteles, compromisurile fac si ele parte dintr-o relatie. Dar daca faci compromisuri, asta nu inseamna ca schimbi o persoana, ci ca doar te obisnuiesti cu comportamentul si cu defectele acestuia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.