Setari Cookie-uri

Cum sa supravietuiesti primei intalniri cu parintii lui. Mic ghid practic

Daca faci o impresie grozava, s-ar putea sa devii si mai apropiata de iubitul tau. Noi te invatam care sunt micile trucuri pentru a te asigura ca intri in cea de-a doua categorie.

Inainte de intalnire

Fa putina cercetare. Intereseaza-te daca parintii sunt divortati, cati frati are, daca mai stau si alte persoane in casa (bunici, matusi etc.). Invata numele tuturor si, daca poti, uita-te si peste niste poze astfel incat sa-i recunosti atunci cand ii intalnesti. Acest sfat e util mai ales daca n-ai o memorie buna a numelor sau a fetelor la prima intalnire.

Ce cadou sa iei. Cea mai nimerita alegere este o cutie de ciocolata de calitate. In general este un desert apreciat de toata lumea. Intreaba-l, totusi, pe prietenul tau daca vreunul dintre parintii lui este la dieta sau are diabet. In cazul asta, alege un desert fara zahar si te asiguram ca atentia ta va fi apreciata din plin.

Fii punctuala. Daca vrei sa lasi o prima impresie favorabila, orice ai face, ai grija sa nu intarzii. Daca se intampla, totusi, ceva neprevazut care te face sa intarzii, suna si explica-le despre ce este vorba si apoi spune-le cat timp vei intarzia.

La intalnire

Afla ce e indicat sa porti, dar si cum sa te porti. Citeste in continuare articolul pe
Noifetele.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.