Este foarte usor sa ne indragostim, dar e atat de greu sa induram o despartire. Cu toate astea, in loc sa ne izolam plangandu-ne de mila, ar trebui sa tragem cateva concluzii si apoi sa mergem mai departe cu fruntea sus. Iata 10 citate post despartire care or sa te amuze, dar iti pot servi si ca lectii de viata pentru viitor:

Hrană pentru suflet: cele mai emoționante 30 de citate despre suflet

1. Daca intr-adevar iubesti pe cineva, reda-i libertatea. Daca se va intoarce la tine, este al tau, daca nu, inseamna ca niciodata nu ti-a apartinut.

2. O despartire esta ca o oglinda sparta. Mai bine o abandonezi, decat sa te ranesti incercand sa o repari.

citate post despartire

3. Replica lui: Niciodata n-o sa mai intalnesti pe cineva ca mine!
Replica ta : Sper din suflet sa fie asa. Din moment ce nu te mai vreau langa mine, de ce mi-as dori alaturi pe cineva care sa-ti semene!

4. Rol dificil dar frumos, il interpreteaza femeia care suporta cu eleganta o despartire.
Simone de Beauvoir

5. Cred in dragoni, pinguini zburatori, barbati buni si alte creaturi fantastice de genul asta.

6. Cand o usa se inchide, se deschide alta. Insa, de cele mai multe ori pierdem atat de mult timp uitandu-ne dupa usa inchisa, incat nici nu observam ca o alta tocmai s-a deschis in fata noastra. Alexander Graham Bel

relatii iubire

7. Nu parasi niciodata pe cel care pe care-l iubesti pentru altul care-ti place, deoarece persoana care-ti place, te va parasi pentru cineva pe care-l iubeste.

8. Stai o secunda si gandeste-te: in viata ta cauti neincetat persoana care ti se potriveste. Morala: de fiecare data cand te desparti de cineva, considera ca esti tot mai aproape de persoana pe care o doresti.

9. Tu esti responsabil pentru viata ta. Nu ii mai poti invinovati non stop pe altii pentru disfunctionalitatea ei. In viata trebuie sa stii cand e momentul sa mergi mai departe.
Oprah Winfrey

10. Oamenii se intalnesc si se cunosc. Apoi se despart. Se despart pentru ca au facut imprudenta de a se cunoaste. Se despart dar nu se uita!

7 semne ca esti un suflet trezit spiritual
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: