Setari Cookie-uri

10 lectii fierbinti din Kamasutra

Kamasutra este mai mult decat un manual despre sex. Contine notiuni si tehnici complexe despre seductie, cuplu si jocuri erotice. Pregateste-te de Ziua Indragostitilor si adopta o atitudine noua in dormitor. Uite 10 lectii esentiale care iti vor imbunatati viata sentimentala:

5. Atinge-l delicat

Invata lectii fierbinti de seductie fierbinti din Kamasutra si uita de inhibitii

Kamasutra acorda o atentie importanta mangaierilor. Atingerea este fundamentala in timpul actului sexual. Mangaierile pasionale pot crea senzatii intense de placere si fericire, asemanatoare orgasmului.

Asadar, invata sa comunici cu ajutorul palmelor. Nu te concentra doar asupra zonelor erogene cunoscute, ci ai grija sa ii rasfeti fiecare parte a corpului.

6 . Incearca tot ce-ti trece prin cap

Nu-ti fie teama sa-i propui tot ce-ti trece prin cap. Ideea tantrica din Kamasutra face apel la imaginatie. Ademeneste-l printr-o conversatie subtila, dar alege-ti cu grija cuvintele. Pune-i creativitatea la lucru si o sa fii uimita de rezutate. Barbatii au nevoie doar de un impuls pentru a fi starniti. Discutia voastra se va transforma imediat intr-un preludiu excitant.

7. Imbina placerea cu durerea

Imbina atingerile fine cu zgarieturi usoare sau muscaturi senzuale. O sa-i exciti la maxim terminatiile nervoase dar si imaginatia. Sexul trebuie sa fie de fiecare data altfel. Alternati partide romantice de dragoste, cu nopti fierbinti dezinhibate.

Citește și:

8. Schimba locul

Patul moale sigur iti asigura confort, insa ar fi cazul sa-l inlocuiesti din cand in cand. Nu lasa rutina sa intre in viata ta sentimentala si fii cat mai spontana. Schimba locul in care faci dragoste, variaza pozitiile, astfel incat sa-i mentii permanent interesul aprins.

tehnici de seductie Kamasutra

9. Bucura-te impreuna cu el

Aceasta tehnica spirituala o sa va apropie cat mai profound. In momentele de intimitate, nu neaparat cand faceti dragoste, concentrateaza-te mai mult asupra iubitului tau. Foloseste-te de gesturi simple pentru a-i transmite si lui din energia ta afectuoasa. Propune-i sa va asezati fata in fata, astfel incat sa va puteti privi in ochi si impartasiti-va gandurile.

10. Amana orgasmul

Da, ai citit foarte bine! Asemenea unui desert delicios care se lasa asteptat, orgasmul trebuie amanat. Sexul in viziunea orientalilor este pasional, variat si tandru. In acest fel ajuta la o conexiune mai buna intre parteneri si orgasmul va fi mult mai intens.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.