Setari Cookie-uri

Sexul tantric: Orgasm fara vagin

Pana nu demult practica tantra era considerata un subiect tabu, practicata doar de acele cupluri care puteau fi aratate cu degetul. Acum tantra este mult mai mult decat o legatura intre parteneri, aceasta fiind considerata o modalitate de a unifica aspectele contradictorii ale sinelui in relatii: masculin si feminin, fizic si spirit, intuneric si lumina.

Care sunt fazele necesare pentru a avea orgasm tantric?
Pentru a ajunge la orgasmul tantric trebuie sa tii cont ca nu este necesar sa ai orgasm pentru a te simti bine in bratele partenerului. Este necesar sa te lasi purtata de sentimente, sa iubesti cu corpul si sa simti cu sufletul.

1. Prima faza pentru orgasm tantric


Fazele orgasmului tantric: Stimularea simturilor

Incepeti cu stimularea celor cinci simturi pentru aproximativ 4-5 minute. Este indicat sa incepeti cu vazul, fiind cel mai important deoarece declanseaza placerea, apoi cu atingerea, auzul, mirosul si gustul.

2. Cea de-a doua faza pentru orgasm tantric


Pasiunea este in crestere, asa ca este momentul sa treziti punctele erotice de pe tot corpul. Nu va limitati la zonele intime, ci explorati corpul partenerului de sus pana jos, mangaind, sarutand si masand parti importante, care ofera placere: buzele, lobii urechilor, gatul, ceafa, zona axilelor, sfarcurile, abdomenul, zona coastelor, zona intima, partea interioara a coapselor, genunchii, degetele si mainile.

3. Cea de-a treia faza pentru orgasm tantric


Trebuie sa inveti sa faci legatura intre inima si organele genitale. Intr-adevar, simtim cu organele genitale, insa iubim cu inima. Asa ca trebuie sa acorzi o mare atentie acestor doua elemente. Prin atingerea simultana a acestor zone se poate realiza conexiunea trupului cu cea a sufletului. Sexul tantric inseamna un orgasm al intregului corp si al spiritului.

Fazele pentru orgasm tantric

Este foarte important sa invatati sa va controlati respiratia. Incercati sa respirati amandoi in acelasi timp in timp ce aveti privirea fixata unul asupra celuilalt. Desi pare greu la inceput din cauza efortului depus, dupa cateva exercitii de respiratie veti reusi sa manuiti si aceasta practica.

4. Cea de-a patra faza pentru orgasm tantric


Prima pozitie pentru penetrare este pozitia Yab-Yum, cea in care partenerul sta in fund, iar tu stai in bratele lui, cu picioarele incolacite in jurul bazinului sau. Penetrarea trebuie sa fie lenta pentru ca voi sa va obisnuiti cu respiratia si sa va puteti concentra asupra energiei orgasmice.

Una din maini va fi asezata in dreptul inimii partenerului pentru a trezi polul energiei pozitive. Orgasmul nu va inceta sa apara, moment in care partenerul se opreste din penetrare si se axeaza pe stimularea simturilor si a sufletului. Un astfel de orgasm este total, pornind din zona intima si cuprinzand intreg corpul. Senzatiile din timpul orgasmului reprezinta energia sexuala a corpului care este trezita la viata datorita imbinarii dintre parteneri.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.