Setari Cookie-uri

Personalitate multipla: De ce ne transformam cand iubim?

Pentru inceput totul este roz: fluturi in stomac la primul sarut, emotia revederii, mesaje de somn usor, alinturi si plimbari de mana prin parc. O data cu trecerea timpului si cunoasterea partenerului apar si unele probleme. Pasiunea euforica poate disparea, facand treptat loc rutinei si problemelor zilnice care ajung, intr-un final, sa iti acapareze relatia.

Ce faci in momentul in care apar certurile sau descoperi ca el este diferit de barbatul care parea la inceputul relatiei? Cum faci fata dificultatilor si presiunii la care esti supusa? Dragostea nu inseamna doar miere, aceasta mai are si parti intunecate sau urate.

4. Ce faci in astfel de momente?

4. Ce faci in astfel de momente?
Conteaza foarte mult sa iti pastrezi calmul si sa iti reamintesti zi de zi ca el nu este proprietatea nimanui. Nimeni nu are dreptul sa domine pe cineva, indiferent de relatia sau de sentimentele pe care le are.
In dragoste nu trebuie sa sacrifici multe lucruri, ci conteaza foarte mult intelegerea partenerilor si echilibrul emotional. Trebuie sa ai in vedere faptul ca pe langa relatie, mai si o viata proprie, prieteni, familie. Nu te indeparta de toti din jurul tau si nu te afunda intr-o lume doar a voastra deoarece este posibil sa ramai acolo. Ofera-i libertatea de care are nevoie si ai incredere in tine.
Invata sa nu iti limitezi sentimentele. Constientizeaza legatura puternica si atractia dintre voi astfel ca fiecare clipa petrecuta impreuna sa fie traznita, epuizanta si plina de pasiune. Fii nebuna si bucura-te de relatia ta neincetat...dar cu putina precautie.
Un articol de Amelia Ciurica
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2011
Echipa Kudika