Setari Cookie-uri

Cele 8 superputeri ale femeii moderne

Fine si ascutine, simturile femeii sunt mult mai dezvoltate decat ale barbatilor. Aparent inocente si delicate, ascund o personalitate puternica si deloc neajutorata. Uite numai 8 superputeri ale femeilor moderne:

5. Fac haz de necaz
Au apus vremurile in care femeile plangeau neconsolate nopti in sir din cauza esecului in dragoste. Tura de detoxifiere la cumparaturi, o programare la spa si nu in ultimul rand, o seara petrecuta cu prietenele, vor inlatura imediat efectele dezastruoase ale despartirii de iubit. O femeie puternica stie ce merita cu adevarat si nu sta prea multa vreme sa-si planga de mila, dimpotriva va face haz de necaz si va merge mai departe cu capul sus.

6. Teatralitatea



In limbajul seductiei, teatralitatea este un alt instrument delicat folosit in arta flirtului de catre reprezentantele sexului frumos. Aparent inocente dar senzuale, poseda un farmec aparte cand par complet neajutorate. Femeile moderne, lipsite de prejudecati stiu ca aceasta postura le poate aduce foarte multe beneficii.

8 avantaje ale femeii moderne, inzestrata cu o personalitate puternica

7. Disimularea



Majoritatea barbatilor triseaza, noi de ce nu am face asta? Nu in ultimul rand, spre deosebire de un barbat, o femeie delicata si fragila, va parea intr-adevar neajutorata. Disimularea este un atu in flirt, dar si in mijlocul unui conflict aprins.

8. Intuitia



Se spune ca intuitia este cel de-al saselea simt al femeii. Instinctul natural ne semnaleaza atunci cand suntem mintite sau cand nu trebuie sa avem incredere. Stim sa citim printre randuri, suntem atente la detalii si o privire absenta ne spune mai multe decat o mie de cuvinte.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.