Setari Cookie-uri

Personalitatea vaginului: Sa ploua cu laude

Ratacind intre placere, excitatie si nevoie de orgasm, uneori uitam ca la intersectarea picioarelor noastre exista o nebunoasa cu personalitate.

Un alt tip de vagin este cel obsedat. Cum il recunosti? Pai este simplu: ghidat de o constiinta (adica pofta de harjoneala) foarte stricta, ii place sa se concentreze si sa faca totul ca la carte. Nu ii lipseste indrazneala si nici carisma, fiind foarte apreciat de mataranga barbatilor. Daca ar fi dupa el ar infiinta Partidul Placerii, cu un slogan destul de simplu: “Fu….gareste pana la moarte”.

Vaginul tau stie ce vrea, cum vrea si cand vrea si nu tine doar pentru el asta. Apreciaza cand te gandesti la el si te rasplateste cand ii aduci un stremeleag in vizita.

Vaginul narcisist



Personalitatea vaginului: Sa ploua cu laude

Cu vaginul narcisist este pericol de moarte (Hai ca exagerez). Care e treaba cu chicherita asta mica si plina de ea? Pai, sa spunem ceva despre ea: independenta si cam dificil de impresionat, se lasa greu cand vine vorba de jaga-freaca.

Ea se axeaza mai mult pe putere si glorie si prefera calitatea in detrimentul cantitatii. Ce inseamna asta? Sa fiu o doamna si sa spun ca nu accepta sa fie smotocita de orice tasnitoare vesela. Spre deosebire de vaginele obsedate sau erotice, vaginele narcisiste vor sa fie admirate, dar nu iubite. Si uite asa ele isi pierd tineretea cautand cocostarci demni de ele.

Sa va iubiti!

Noemi


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.