Femeia frumoasa, trofeu de-o noapte in lumea barbatilor?

Femeia frumoasa, trofeu de-o noapte in lumea barbatilor?
Kudika
5 Martie 2012

Femeia frumoasa este o persoana invidiata, dar nu este neaparat o femeie fericita. Bineinteles, ea nu duce lipsa de admiratori. Cu un corp bine proportionat, sexy si ademenitor, o femeie frumoasa atrage privirile oricarui barbat. Daca raspunde cu indiferenta, va parea inabordabila.

Femeia frumoasa este o persoana invidiata, dar nu este neaparat o femeie fericita. Bineinteles, ea nu duce lipsa de admiratori.

Cu un corp bine proportionat, sexy si ademenitor, o femeie frumoasa atrage privirile oricarui barbat. Daca raspunde cu indiferenta, va parea inabordabila. Asadar, o lupta antrenanta si distractiva, perfecta pentru barbatul care adora sa vaneze.

Frumoasa si inabordabila

Involuntar, ea se transforma intr-o tinta pe care el trebuie sa o cucereasca. Spre deosebire de femeile care adora aventurile lipsite de implicatii, o femeie frumoasa nu este neaparat o amatoare de distractii. Nu. Poate ea ar vrea sa iubeasca. Si-ar dori sa fie inteleasa si ascultata. Sa fie apreciata pentru ceea ce ascunde in interior. Poate ea viseaza la o poveste sincera si nu la o fantezie de moment bazata pe un scenariu mincinos, foarte bine stabilit.

Femeia frumoasa, trofeu de-o noapte in lumea barbatilor?

Pe ce se bazeaza inceputul unei relatii dintre el si ea? Nu va fi promitator. Chiar daca este un maestru al vorbelor, nu va reusi sa fie impresionabil. Ea nu duce lipsa de complimente, ba chiar s-a plictisit sa auda zilnic aceleasi replici. Da, stie ca are picioare lungi si ochi frumosi, sani apetisanti si o talie subtire, numai buna de strans in brate. Preferabil pe o suprafata plana, nu neaparat intima si de aici imaginatia sexului tare deja nu mai cunoaste limite.

Femeia frumoasa, un premiu?

Asadar, o partida excelenta, dar nu foarte usor de prins in plasa. Insa, orice prada devine mai tentanta atunci cand pare inaccesibila. Femeia care arata bine nu este neaparat fragila si sensibila.

femeia frumoasa vrea sa fie fericita

Este independenta si ii place sa-si poarte singura de grija. Este sigura pe ea si nu face un secret din asta. Chiar daca are fizicul unui model, are un cuvant de spus. Dar asta nu inseamna ca nu greseste. Nu reuseste sa fie intotdeauna stapana pe situatie. De ce? Pentru ca va obosi la un moment dat sa fie mereu in garda. Sa pozeze in femeia fericita si implinita, care nu duce lipsa de nimic. Atractia este o arma foarte puternica si ametitoare. Odata ce s-a indragostit, o sa cedeze iremediabil.

De ce ar alege sa fie altfel decat celelalte?

Orice femeie ar dreptul sa fie fericita. Doar pentru ca este frumoasa, nu inseamna ca i se cuvine totul, sau dimpotriva, ca obtine tot vrea doar clipind suav din genele lungi. Nu. Si ea cunoaste gustul deceptiilor din dragoste. Recunoaste minciunile, dar asta nu inseamna ca va sti sa le ocoleasca pe toate cu abilitate. O femeie frumoasa nu este o femeie perfecta. Si ea trebuie sa lupte pentru a fi fericita.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri