Setari Cookie-uri

7 motive pentru care barbatii iubesc sanii

Adevarul gol golut: De ce iubesc barbatii sanii?

Adevarul gol golut: De ce iubesc barbatii sanii?

Sunt frumosi, apetisanti si intotdeauna pusi in valoare. Chiar daca vin in diferite marimi si forme, sanii au ajuns sa fie venerati de mii de femei si milioane de barbati.


7 motive pentru care barbatii iubesc sanii



Barbatii si sanii: 7 motive pentru care barbatii iubesc sanii

1. Barbatii considera ca sanii ii calmeaza



Stiu, suna foarte ciudat, dar asta e adevarul. Pentru barbati, sanii sunt moi, primitori si le amintesc de sanul mamei. Stai, nu am terminat. Nu te speria, e de bine. In mod inconstient, barbatii asociaza sanii cu copilaria, moment in care daca stateau in preajma mamei lor, erau protejati de toate relele din lume.

2. Barbatii si sanii: Cu cat mai mari, cu atat mai bine



Barbatii si sanii! Asa cum barbatii joaca fotbal sau refuza sa planga la filmele de dragoste pentru a isi arata masculinitatea, sanii reprezinta un simbol de fertilitate pentru ei. Sanii constituie abilitatea unei femei de a fi feminina si matura. De aceea barbatii au transformat-o pe Pamela Anderson in cea mai sexy femeie. Sanii ei sunt imensi.

3. Barbatii stiu ca sanii sunt punctul slab al femeilor


Barbatii si sanii: 7 motive pentru care barbatii iubesc sanii


Barbatii fac orice pentru a ne multumi in pat. Orice barbat bun in pat stie faptul ca sanii sunt foarte sensibili si, daca sunt mangaiati, atinsi si sarutati in timpul preludiului, pot duce femeia mult mai repede pe culmile placerii. Asa ca, dragele mele, lasati-va partenerul sa se joace cu sanii vostri daca vreti sa aveti parte de un orgasm pe cinste.

4. Sanii la control: Barbatii sunt stimulati vizual



Sanii la control! Spre deosebire de femei, care devin sensibile in momentul in care citesc un roman de dragoste, barbatilor le place sa priveasca.... si parca nu se mai satura de privit. Pentru ei stimularea vizuala conteaza foarte mult asa ca ar trebui sa te simti magulita cand observi un barbat care se holbeaza la sanii tai.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.