Setari Cookie-uri

Femeie + Barbat = Fericire in doi. Adevarat sau fals?

Reteta fericirii in doi pare simpla in teorie. Atractia este ingredientul principal care declanseaza o serie de emotii greu de stapanit. De aici incepe totul.

Reteta fericirii in doi pare simpla in teorie. Atractia este ingredientul principal care declanseaza o serie de emotii greu de stapanit. De aici incepe totul. Locatia, atmosfera nu mai conteaza. Iti place cum te priveste, zambeste frumos si parca ai vrea sa petreci mai mult timp in preajma lui. Cand sentimentul este reciproc ti se raspunde cu aceeasi intensitate.

Femeie + Barbat = Fericire in doi. Adevarat sau fals

Atractia si seductia: de aici incepe totul


Asadar, alaturi de el pornesti intr-un joc imprevizibil, plin de adrenalina. Inceputul unei relatii este dinamic, dar extrem de placut. Dorinta este ispititoare si atunci cand isi face aparitia nimic nu poate sta in calea ei. Trebuie sa puneti cartile pe masa pentru a va putea cunoaste mai bine. Descoperirea este deosebit de placuta la inceput de drum.

Dragostea nu se naste atat de usor, dar sentimentele incep sa fie tot mai puternice. Femeia si barbatul se angajeza in mod voit intr-o legatura frumoasa. Cat va dura, depinde. Reteta este simpla dar evolutia relatiei este imprevizibila si nu poate fi controlata decat pana la un anumit punct. Pentru inceput ambii parteneri par sa-si doreasca acelasi lucru. Atata timp cat exista asteptari comune, nimic nu perturba linistea cuplului. Insa, asa cum stim, nicio poveste frumoasa nu dureaza la nesfarsit. Dragostea este intotdeauna pusa la incercare.

Probleme in paradis


Cand incep problemele in Paradis? Inevitabil, in momentul in care apar intrebarile, nemultumirile si asteptarile diferite. O relatie se poate destrama cu usurinta daca nu este suficient de puternica. Regretele sunt tardive atunci cand cuvintele au fost aruncate. Cum ar fi fost daca?... Daca i-as fi acordat mai multa libertate, daca nu i-as fi criticat fiecare greseala, daca as fi ascultat sfaturile prietenilor! Lista poate continua.

Cum se mentine relatia fericita

Iubirea nu este de ajuns pentru o relatie implinita. Lipsa neincrederii, a respectului si nepasarea conduc iremediabil catre un final nefericit. De asemenea, infidelitatea este un alt inamic de temut al relatiilor. Pandeste la fiecare pas si poate zgudui chiar si cele mai stabile cupluri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.