Setari Cookie-uri

Femeie + Barbat = Fericire in doi. Adevarat sau fals?

Reteta fericirii in doi pare simpla in teorie. Atractia este ingredientul principal care declanseaza o serie de emotii greu de stapanit. De aici incepe totul.

Cand cei doi nu mai vorbesc deschis despre dorinte si asteptari isi asuma indirect responsabilitatea pentru consecintele neplacute. O a treia persoana este pentru inceput cea care destinde atmosfera incarcata din viata de cuplu. Aduce un suflu nou si la inceput poate se bazeaza numai pe atractie sau sex. Dar o chimie puternica poate dezvolta o legatura durabila, cu adevarat profunda. Asa ia nastere un nou inceput, dar apare si sindromul inimii frante. Cel care a ramas singur trebuie s-o ia de la capat.

Fericirea in doi nu are o reteta standard

Fericirea in doi nu are o reteta standard


Pana acum nu s-a descoperit vreo potiune care sa vindece deceptia. De cele mai multe ori un nou inceput vindeca cel mai usor ranile dintr-o relatie nereusita. Ne invartim in cerc si ne indragostim din nou.

Asadar, daca v-ati fi asteptat sa va dezvalui secretul relatiei ideale, iata deci ca nu exista. Lucrurile care azi par sa sclipeasca, maine se pot transforma intr-o furtuna. Fericirea in doi nu se bazeaza dupa o reteta standard. Se construieste treptat cu rabdare si daruire. In dragoste nu exista limite si regulile sunt facute pentru a fi incalcate.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.