Setari Cookie-uri

Ia aminte: 5 Lectii de sex de la bunica

Buni mea le stie pe toate.

Am gasit – in timpul postului nu se face sex. Asa ca, va invit sa ne punem centurile de castitate (macar pentru vreo doua zile – nu stiu cat rezistati voi, dar eu nu rezist mai mult de atat fara ciocoflender) si sa suportam pentru o tavaleala de calitate.

sex sfaturi de la bunica

4. Intotdeauna pe intuneric


Bunica o facea pentru ca ii era rusine, noi o facem pentru ca este romantic. Oups, am zis romantic. De cand am eu cuvantul asta in vocabular? Asa, sa revenim la sex. Stii cum e, in intuneric simturile ne sunt in alerta si na, cand pui mana pe o mataranga se simte altfel la mana. Delicata, tare, puternica… parca iti da si mai multa pofta de harjoneala!

savureaza inghetata

5. Savureaza inghetata


Credeai ca femeile in trecut nu faceau sex oral? Pai cand venea Ion in camera si spunea “Mario, treci la actiune!”, mai avea cineva ceva de zis? Logic ca nu! Maria trecea la actiune. Asa e si acum, numai ca noi o facem mult mai elaborat.

Iti place inghetata? Atunci imagineaza-ti ca acolo jos iubi tau are o inghetata care se topeste. Pune-te pe treaba si asigura-te ca nicio picatura topita de inghetata nu iti ajunge pe maini. Fa-o cu pasiune, cu interes si, cel mai important, fa-o cu dorinta.

Sa va iubiti!

Noemi

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.