Setari Cookie-uri

Prietenii vietii tale: Binele, Raul si Uratul

Lasa sentimentele sa te defineasca!

Lasa sentimentele sa te defineasca!

Fericirea este asociata cu binele, durerea este asociata cu raul iar razbunarea este asociata cu uratul. Suntem ceea ce suntem si ne lasam controlati de senzatii si trairi. Iubim cu sufletul, gandim cu inima si ne controlam emotiile cu acapararea viselor.

Foto interior si prima pagina by C Z/Shutterstock

Vrei sa fii fericita? Ce te retine? Vrei sa suferi? Cine iti interzice? Vrei sa te razbuni? De ce nu actionezi? Cateodata simtim nevoia sa fim controlati de cineva, sa ni se dea ordine, sa fie cineva in spatele nostru care sa ne spuna ca ceea ce facem este bine. Dar de ce nu putem fi siguri pe noi si, cel mai important, de ce nu putem actiona de unii singuri? Cine ne retine in viata?

Prietenii vietii tale: Binele, Raul si Uratul

Binele – ajutorul primit de la viata

Binele
Binele, elementul de care ai nevoie in viata. Fericirea este efemera, aceasta vine si trece fara a te intreba daca mai ai nevoie de ea. Insa, o mica firimitura de fericire iti poate schimba viata. Un strop de bine iti poate aduce zambetul pe buze, te poate face mai puternica sau te poate transforma in persoana independenta, care isi croieste singura un drum prin viata.

Binele te face sa iubesti, sa visezi cu ochii deschisi, sa iti creezi idealuri, sa adori viata si sa iti intelegi planurile complicate. Binele te face sa fii indragostita, sa apreciezi ceea ce ai si sa iti doresti mai mult, sa crezi in tine si sa iti acorzi atentia pe care o meriti.

Citește și:

Raul – Durerea de care ai nevoie pentru a creste

Raul
Raul, elementul care doare. Suferinta este atasata de rau. Daca vrei sa suferi, atunci ce te retine? Suferinta nu include doar regretul sufletului, ci aceasta inseamna mult mai mult: disconfort, durere, insatisfactie, esec, stare conflictuala. Ce faci cand aceste elemente iti intra in viata? Cum faci fata tuturor schimbarilor? Le refuzi si te minti ca nu exista sau le urezi bun venit si incerci sa te adaptezi cu ele?

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.