Setari Cookie-uri

Prietenii vietii tale: Binele, Raul si Uratul

Lasa sentimentele sa te defineasca!

Refuzul raului inseamna ca nu stii sa iti manifesti sentimentele, ca iti este teama sa iti traiesti viata si ca urasti starea de disconfort. Invata sa accepti durerea si sa faci fata suferintei morale si acestei stari de nesiguranta.

Daca inveti sa traiesti cu durerea, vei deveni mai puternica, transformandu-te intr-o persoana care stie ce vrea. Vei intelege ce inseamna sa traiesti, vei putea iubi mult mai profund, vei recunoaste sentimentele adevarate si vei face loc fericirii in viata ta.

Uratul – elementul care iti alimenteaza furia

Uratul

Uratul este asociat cu razbunarea,… dulcea razbunare. Dar de ce sa pierzi timp si energie pentru a realiza un plan minutios, cand iti poti dedica aceste momente tie? Poti invata sa lasi deoparte trecutul, poti realiza ca viata merge mai departe, poti intelege ca razbunarea doare si, cel mai important, poti castiga propriul respect.

Uratul iti arata partea inchisa a vietii, te leaga de trecut, scoate la iveala resentimente uitate si adanc ingropate. Nu ai nevoie de durere pentru a fi fericita. Trebuie sa apreciezi viata pe care o ai, sa mergi mai departe, sa lasi in spate uratul si razbunarea si sa inveti sa traiesti din nou!

"Razbunarea este intotdeauna placerea unui suflet mic, slab si fara vlaga", spunea Juvenal. Ranind, nu te simti mai bine, nu uiti de durere, ci iti accentuezi teama si iti dezgropi suferinta. Fii diferita, fii unica, fii fericita.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.