Setari Cookie-uri

Barbat capricios: cum il inveti, cum il dezveti?

Pe cate este de atragator si haios, pe atat este de mofturos si greu de multumit. L-ai privit ca pe o provocare si ti-ai dorit neaparat sa il cuceresti.

Pe cat este de atragator si haios, pe atat este de mofturos si greu de multumit. L-ai privit ca pe o provocare si ti-ai dorit neaparat sa il cuceresti. Iata, acum este al tau dar parca au inceput sa te calce pe nervi toate nemultumirile lui. Nu-i nici pe departe barbatul perfect si cu toate astea, pretentiile lui incep sa ti se para tot mai exagerate.

Barbat capricios: cum il inveti, cum il dezveti?

Portretul unui barbat capricios

Cum il recunosti? Acest barbat este stapan pe el in orice situatie si increzator in sarmul sau. Pentru inceput, o sa te convinga cu zambetul pe buze ca el are dreptate. Nu-i place sa primeasca indicatii, pentru ca stie intotdeauna cum sa faca lucrurile cel mai bine. Chiar daca greseste, stima de sine este mult prea importanta, asadar va musamaliza discret gafa. Situatia se schimba atunci cand tu esti persoana vinovata.

Esti o femeie minunata, cu foarte multe calitati, dar putin cam imatura. Se vrea a fi intelept si protector dar vorbele lui sunt mai de graba taioase si suna a repros. Pierzi ore intregi in fata oglizii pentru a-l impresiona si faci tot posibilul sa nu-i inseli asteptarile. Cu toate astea, in loc sa-ti adreseze un compliment, el este mai repede preocupat de coafura ta care nu se asorteaza cu evenimentul. Mai mult, parca te-a mai vazut de cate va ori cu rochia aia si sigur puteai sa faci o alegere mai potrivita.

Citește și:

L-ai cucerit prin spontaneitate in dormitor si acum pare dezinteresat in fata farmecelor tale? Nu-i de mirare, ce ii place azi este posibil sa il plictiseasca maine. Il tenteaza pozitii noi si daca nu te-ai mai impotrivi ar fi atat de bine. Chit ca preludiul afectuos a fost inlocuit cu unul fugitiv si tandretea i-a disparut din gesturi. Asadar, vede doar paiul din ochiul tau, dar nu observa barna din ochiul lui.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.