Setari Cookie-uri

Barbat capricios: cum il inveti, cum il dezveti?

Pe cate este de atragator si haios, pe atat este de mofturos si greu de multumit. L-ai privit ca pe o provocare si ti-ai dorit neaparat sa il cuceresti.

Dezvata-l de obiceiurile nepotrivite

Barbat capricios: cum il inveti, cum il dezveti?

Poate constientizeaza ca greseste, dar nu va lua masuri atata timp cat n-o sa fie fortat de imprejurari. Asadar, trebuie sa-l dezveti cat mai curand de tabieturile nepotrivite, adoptand un comportament diferit.

Ai fost ingaduitoare si ai lasat de multe ori de la tine doar pentru a-l vedea pe el fericit? Scopul a fost atins: fericirea lui s-a transformat intr-o satisfactie nemasurata, insa rasplata nu a fost deloc asa cum te asteptai. Mai mult, a mers dincolo de limitele rabdarii tale, de aceea este cazul sa spui stop. Invatul are si dezvat. Cum? Nu mai accepta niciun compromis.

Inceteaza sa-i mai faci pe plac doar pentru a-l vedea pe el multumit. Daca te apreciaza cu adevarat, va intelege ca si fericirea ta este la fel de importanta. Da-i de inteles ca tii la principiile tale si nu ai vrea sa iti fie incalcate. Nu iti schimba felul de a fi doar pentru ca asa isi doreste el. Partenerul tau va trebui sa te iubeasca pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce vrea sa devii. Este nemultumit ca nu ii mai asculti doleantele? Lasa-l singur cateva zile si o sa-si dea seama ca mofturile si incapatanarea nu au ce cauta intr-o relatie matura si solida.

Citește și:

Demonstreaza-i ca ai o personalitate puternica si esti la fel de indrazneata ca si el. Nu te lasa intimidata. La un moment dat vei obosi sa fii ceea nu esti. Comporta-te asa cum simti si aminteste-ti ca niciodata nu e prea tarziu sa pui piciorul in parg.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.