Setari Cookie-uri

Erotism la un alt nivel: Ce este coregasmul?

Astazi ne emancipam si vorbim tot despre sex.

Cand vine vorba despre sex, eu aflu tot. Asa a fost si de data asta.

Coregasmul, un alt tip de orgasm

In mod surprinzator, sexul nu este singurul mod prin care poti avea orgasm. Ba mai mult (nu o sa ma credeti, dar pe cuvant daca infloresc ceva), cercetatorii au descoperit ca acest coregasm s-ar datora exercitiilor fizice si vietii active, avand o legatura cu sporturi precum ciclism, spinning sau sarirea corzii. Va vine sa credeti? Da, stiu, nici mie. Dar asa ne mint specialistii.

Coregasm: Deslusirea misterului

Coregasm: orgasm prin sport

Se pare ca dupa a treia serie de 15 repetari, sunt aproape terminata. Dar daca incerc si mai fac inca cinci sau chiar mai multe… pot avea un orgasm. Si nimeni nu observa asta”, a declarat o antrenoare de fitness pentru Women’s Health.

O alta femeie spune ca trebuie sa stea intinsa pe spate, cu o perna sau un prosop sub spate. “Am cel mai bun coregasm atunci cand imi lucrez picioarele, lasandu-le catre sol.”, a declarat tipa.

Citește și:

Eu nu inteleg. Poate ca sunt mai grea de cap, dar serios ca imi da cu virgula: Esti plina de transpiratie, parul ti se lipeste de gat, gura iti este uscata, ochii bulbucati si mai ai putin si iti dai duhul. Cum sa mai ai si orgasm? Colac peste pupaza cica nici nu trebuie sa te gandesti la orgasm sau sa ai vreo imagine sexuala in minte. Asa terminata cum esti, poti fi pe culmile gloriei.

Coregasmul chiar este posibil

Coregasm: orgasm prin sport

Specialistii spun ca se poate. Noi nu ii credem. Cica inainte de a avea orgasm exista o acumulare de tensiune in zona noastra ciufuta. Asa ca, atunci cand facem sport si muncim pe branci pentru a scapa de celulita si colacei, sunt eliberate endorfine si dopamine, necesare pentru producerea orgasmului. Acesti doi neurotransmitatori, combinati cu tensiunea stransa in zona abdomenului si a extremitatilor inferioare (mai exact pe langa fofoloaca), pot stimula atat de puternic clitorisul incat sa se intareasca si sa porneasca placerea.

Citește și:

    Daca vreti sa incercati coregrasmul, mergeti la sala, trageti de fiare si lucrati-va fiecare muschiulet pana la epuizare. Eu, una, raman la cei doi prieteni care nu m-au dezamagit niciodata: clasicul ciocoflender si elaboratul penis de jucarie – vibratorul.

    Sa va iubiti.

    Noemi.

    Vizionare placuta


    Kudika
    6 Aprilie 2012
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.