Setari Cookie-uri

De-a soarecele si pisica: Jocul barbatilor in iubire

Cine se tachineaza se iubeste. Sa fie adevarat sau fals?

Barbatul indragostit

Un barbat indragostit stie sa te provoace intr-un mod placut. Chiar daca te ia peste picior si te indeamna sa ii raspunzi la fel, stie sa arunce o gluma atunci cand jocul se infierbanta prea tare. Te contrazice si ii place sa se victimizeze daca nu ii dai dreptate.

joc si barbati in iubire

sursa foto: shutterstock.com

Daca o sa treci pe langa el fara sa-l bagi in seama, iti va reprosa neatentia trei zile de aici incolo. Iti vaneaza orice greseala si de abia asteapta sa te corecteze. Va face asta intr-un mod placut si cald, astfel incat sa nu-ti displaca. Barbatul interesat cu adevarat de persoana ta nu o sa te jigneasca si nu va face afirmatii nepotrivite cand sunteti intr-un grup. Isi va permite aceste mici dispute doar cand sunteti singuri, intr-un spatiu placut si relaxant.

Barbatul aventurier

Scenariul lui se aseamana cu cel al barbatului indragostit. Nu rateaza nicio ocazie pentru a te ironiza si ii place sa domine conversatiile. Insa, spre deosebire de celalalt, barbatul aventurier se poate transforma intr-un adversar mai putin distractiv. Glumele lui au de cele mai multe ori o tenta sexuala si nu de putine ori reuseste chiar sa te scoata din sarite. Mai mult, tine la suparare si iti face deseori propuneri mai putin decente.

Citește și:

In acest caz, ai de-a face cu un barbat aventurier care nu este foarte atasat de tine. Il atragi puternic din punct de vedere fizic, dar nu ar fi interesat de vreo legatura durabila. Ati putea forma un cuplu, dar inainte de asta trebuie sa fii foarte atenta. Jocul cu el va fi seducator, dar presarat cu multiple capcane.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.