Setari Cookie-uri

Top 5 barbati celebri dependenti de sex

Ce le mai place sexul!

Desi suna destul de interesant si de incitant, dependenta de sex este o boala. Aceasta se instaleaza la diferite persoane si nu tine cont de sex, varsta, religie sau statut social. Pana si barbatii de la Hollywood sunt dependenti de sex, multora dintre nefiindu-le teama sa recunoasca.

Care sunt acele personalitati atat de deschise in ceea ce priveste viata lor intima?

Top 5 barbati celebri dependenti de sex

Robbie Williams sursa fotoo: shutterstock.com

1. Robbie Williams

Cantaretul Robbie Williams este atat de incantat de aceasta "boala" incat se lauda cu ea tuturor femeilor pe care le intalneste. Poate-poate reuseste sa le vrajeasca si sa le arate pentru o noapte cum isi trateaza el dependenta de sex.

Robbie este cunoscut in lumea mondena ca un adevarat cuceritor, un macho veritabil, deloc pudic cand vine vorba despre sexualitate. Nu putine au fost momentele in care si-a aratat cocoselul sau funduletul admiratoarelor in timpul concertelor sale.

Citește și:

2. Charlie Sheen

Charlie Sheen este precum un Corleone al femeilor. In timpul serialului Two and a Half Men actorul isi traia propria viata: prostituate, alcool, bautura, petreceri si distractie. Chiar daca a fost data afara de producatori, acesta continua sa isi traiasca viata la cote maxime. Putem spune ca Charlie Sheen isi schimba femeile mai des decat isi schimba Rihanna frezele.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.