Setari Cookie-uri

Top 5 barbati celebri dependenti de sex

Ce le mai place sexul!

3. David Arquettte

David Arquette, fostul sot al lui Courtney Cox, a pastrat ascunsa "boala" sa pana in momentul in care s-a despartit de sotie. Actrita din Friends a declarat la un moment dat ca adevaratul motiv pentru care s-a despartit de el a fost faptul ca acesta era obsedat de sexul cu prostituate si de fiecare data cand avea ocazia, mai tragea o fuga prin bordelurile de lux.

sursa foto: shutterstock.com

4. Tiger Woods

Sa te fereasca Sfantul sa ajungi in pat cu Tiger Woods. Cunoscut nu doar pentru cariera sa din domeniul golfului, ci si pentru "crosa" pe care o ascunde in pantaloni, Tiger Woods a reusit performanta de a isi insela sotia de (tineti-va bine) 14 ori. Din fericire pentru el, aceasta nu a depus actele de divort, ci i-a promis ca il iarta daca petrece cateva saptamani la o clinica de dezintoxicare. Asa s-a si intamplat!

Citește și:

5. Michael Douglas

Mic, mic, dar voinic. Michael Douglas a fost un adevarat flacau la viata lui. Il vedem noi acum cam vestejit, insa in tinerete actorul era un veritabil Don Juan. Acesta a avut parte de o viata sexuala plina de scandal, distractie, adrenalina si... muuuulte femei. Douglas si-a gasit linistea (si se pare ca si sufletul pereche) in 2000, cand s-a casatorit cu Catherine Zeta Jones.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.