Setari Cookie-uri

Cum iti dai seama ca un barbat este afemeiat?

O femeie nu stie, ci simte!

Cum poti avea incredere intr-o persoana pe care nici macar nu o cunosti? Se uita tot timpul dupa femei, ii place sa faca fel si fel de complimente, analizeaza fiecare pereche de sani care sar din decolteul generos al trecatoarelor...dar isi permite sa faca mai mult de atat, trecand la urmatorul nivel?

Cum iti dai seama ca un barbat este afemeiat?

1. Prietenii lui de pe Facebook sunt, de fapt... prietene

Facebook-ul face parte din viata noastra, fiind locul in care interactionam cel mai mult cu alte persoane. Barbatii au prins si ei "gustul" navigarii pe acest site de socializare, fiind atrasi de numarul crescut al femeilor si de pozele interesante pe care acestea le posteaza. Cu cat mai multe fete la Friends, cu atat mai mult timp de holbat la fotografii sexy.

2. Nu se mai satura din a iti face complimente

Ii place atat de mult sa te laude incat parca exagereaza. Da, o femeie are nevoie de complimente, insa spuse din inima si nu dintr-o alta zona a corpului.

Citește și:

Cotcodac sau Cucurigu?! Cine canta in familia moderna?

3. Intoarce capul dupa femei pe strada

Un barbat afemeiat nu isi poate tine privirea acasa. Fie ca este cu un prieten, cu tine, cu mama sau cu pisica, acestuia ii vor fugi ochii dupa decolteele femeilor, dupa fustele scurte, uitandu-se in mod obsesiv si fara nicio remuscare la privelistea care ii fura mintile.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.