Setari Cookie-uri

5 tipuri de sex care duc la despartire

Sexul nu garanteaza o relatie implinita. Afla cand ajunge sa dauneze in cuplu:

Sexul este un ingredient important in cuplu, dar nu reprezinta garantia unei relatii fericite. Descopera tipurile de sex care duc la despartire:

1.Sexul pe apucate

O partida de sex neplanuita incita imaginatia celor doi. Alunga plictiseala intr-un cuplu, dar pentru a-si pastra savoarea nu trebuie sa intre in cotidian. Spontaneitatea isi va pierde farmecul si placerea se va diminua in timp.

Sexul in graba este lipsit de gesturi afectuoase si tandrete. O viata sexuala implinita are nevoie si de emotie pentru a spori placerea. Asadar, sexul spontan trebuie alternat cu partide de dragoste prelungi si satisfacatoare.

sexul poate duce la despartire in cuplu sursa foto: shutterstock.com

2. Sexul monoton

Sexul poate deveni plictisitor in relatiile de durata, dar si in cele infiripate de putin timp. Daca urmeaza acelasi scenariu, cu siguranta nu va prevesti nimic bun. Aceeasi pozitie, preludiul banal si actul sexual care se rezuma la cateva minute de zgaltaiala, vor diminua treptat interesul.

Citește și:

Infidelitatea sau despartirea vor fi inevitabile la un moment dat. Sexul are o importanta majora in cuplu, dar la fel de mult conteaza si calitatea lui, nu doar cantitatea.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.