Setari Cookie-uri

Sexul la un alt nivel: 5 detalii picante din Kamasutra

Kamasutra poate fi numita cartea de capatai a sexului. Exista persoane care cauta in sex nu doar placere si satisfactie, ci si noutate. Acestia duc erotismul la un nivel superior, fiind intotdeauna in cautarea celor mai noi tehnici care le pot ajuta in obtinerea poftelor trupesti.

Iata cinci sfaturi utile care te pot ajuta sa iti imbunatatesti viata sexuala:

4. Legaturi…sfante

4. Legaturi…sfante
Nu stiu daca multe dintre voi stiati, dar zonele noastre erogene sunt legate intre ele. De exemplu, daca esti sarutata si mangaiata pe sfarcuri, senzatia se simte si in zona clitorisului. Impresionant, nu? Impusti doi iepuri dintr-o lovitura. La barbati nu stiu daca este la fel, nu m-am documentat si in privinta asta. De fapt, ca sa fiu sincera, nici nu prea ma intereseaza pentru ca nici macar lor nu le pasa de chestia asta.
Mai am o noutate pentru voi: trei puncte erogene atinse simultan reprezinta raiul pe pamant. Si acum sa trecem la lectia de “punctologie sexuala”: invata-l tehnica daca vrei sa te bucuri de o astfel de placere. In timp ce te saruta, spune-i sa iti atinga atat sfarcurile, cat si clitorisul sau doar ambele sfarcuri. Vei realiza ca esti in al noualea cer.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.