Setari Cookie-uri

Sexul la un alt nivel: 5 detalii picante din Kamasutra

Kamasutra poate fi numita cartea de capatai a sexului. Exista persoane care cauta in sex nu doar placere si satisfactie, ci si noutate. Acestia duc erotismul la un nivel superior, fiind intotdeauna in cautarea celor mai noi tehnici care le pot ajuta in obtinerea poftelor trupesti.

Iata cinci sfaturi utile care te pot ajuta sa iti imbunatatesti viata sexuala:

5. Un alt tip de orgasm...de data asta pentru el

5. Un alt tip de orgasm...de data asta pentru el
Asta ca sa va demonstrez ca am grija si de barbati. Daca el este multumit, atunci vom fi si noi, nu? Totul in avantajul nostru. Nu cred ca stiai, insa exista posibilitatea ca un barbat sa aiba orgasm chiar daca nu ejaculeaza. Ma vei intreba cum este posibil acest lucru. Foarte simplu, insa este nevoie si de ajutorul tau. Stai linistita, nu te pun la munca grea.
Daca iti iubesti atat de mult partenerul si vrei sa se bucure de un orgasm multiplu (pe langa faptul ca si tu te vei avea parte de o partida mult mai lunga), in momentul in care el este aproape de orgasm, foloseste degetul mijlociu si apasa ferm in zona dintre testiculele si anusul lui. Tine acolo timp de cateva secunde, aceasta metoda oprind fluxul de sperma, insa nu opreste si orgasmul lui.
Imediat cum a terminat, sunteti gata de treaba…din nou. Penisul va fi tot in erectie, iar placerea si mai mare pentru amandoi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.