Setari Cookie-uri

Mitul lui Fat-Frumos contemporan

A apus vremea printului fermecator din povesti. Fa cunostinta cu Fat-Frumos contemporan, craiul nelinistit din zilele noastre!

Si totusi, te intrebi cu ce acte eroice ar putea sa te impresioneze? Testeaza-i spiritul competitiv. Luptator din fire pentru orgoliul lui, nu suporta ideea de concurenta. Asadar, nu va ezita sa indeparteze orice potential rival care ar putea sa iti trezeasca interesul. Duelul se va rezuma la cateva priviri fulgeratoare si bineinteles, o atitudine protectoare la adresa ta. Nu te astepta sa scoata vreo cuvantare inteligenta. Ba, chiar ar fi de preferat sa nu auzi cuvintele care-i zburda prin cap; bunele maniere ar lipsi cu desavrasire. Scenele de gelozie ii reusesc de minune si trebuie sa conteze pentru tine. De-ndata ce si-a interpretat cu maiestrie rolul, asteapta mai multa atentie din partea ta.

fat frumos

Nalt la stat, mare la sfat: te-a impins curiozitatea sa-i cedezi farmecelor macar pentru o noapte? Din nou, trebuie sa-ti aduci aminte ca basmele nu au nicio legatura cu realitatea. Odata ce ai pasit in regatul lui, nu te astepta sa descoperi un mascul feroce, capabil sa-ti satisfaca cele mai ascunze fantezii. Desigur, ii place sa presteze dar asteapta sa fie complimentat pentru tehnicile lui remarcabile.

Citește și:

Ti-a priit experienta si ai vrea sa te aventurezi mai departe? Bucure-te de prezenta lui si simte-te ca o adevarat printesa langa eroul tau. Totusi, sa nu-ti faci asteptari marete. Nu-ti imagina ca o sa imbatranesti langa el. Fat-Frumos al zilelor noastre nu isi asuma responsabilitati. Mai sunt si alte domnite care trebuie sa se bucure de compania lui.

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.