Setari Cookie-uri

Fantomele trecutului: De ce uram fostele iubitilor nostri?

Sa fie limpede pentru toata lumea!

Alta lume imi va spune ca sunt geloasa

Adevarat. In momentul in care auzi sau vezi o fosta iubita, iti construiesti in mintea ta o lista cu doua coloane: tu versus ea. De ce s-a despartit de ea si de ce este cu tine? Esti mai frumoasa? Mai desteapta? Mai amuzanta? Sa speram ca esti suficient de increzatoare in fortele proprii incat sa raspunzi la toate intrebarile cu “DA”.

De ce uram fostele iubitilor nostri?

Sursa foto: Shutterstock.com

Eu, una, nu ma multumesc sa stiu ca ea face parte din trecut, iar eu reprezint prezentul. Nu ma satur sa o urasc nici atunci cand stiu ca a fost iubita lui cu multi ani inaintea mea. Comparatiile exista intotdeauna, iar timpul nu le poate sterge.

Relatia lor versus relatia noastra

Oare el i-a spus vreodata “Te iubesc”? Folosea aceleasi cuvinte pentru alint? Au facut schimb de chei? Stiu ca nu au locuit niciodata impreuna, insa cat spatiu din apartamentul lui ocupa ea? Cine pregatea cina? Si intrebarile continua sa apara fara a putea gasi raspunsuri.

Citește și:

Sa fim sincere acum. Daca el ar fi considerat ca ea este mai buna decat mine, atunci ar fi ramas cu ea. Insa nu. Ea nu mai este, pe cand eu continui sa fac parte din viata lui. In ciuda acestor lucruri evidente, care imi fac inima sa zambeasca, este o placere pentru ego-ul meu sa auda cum prietenii partenerului meu spun ca o urau: “Vaaaai, ii uram fosta iubita, insa nu ii puteam spune asta in fata. Era asa de nepoliticoasa si bea prea mult. Si avea maini de barbat. Si se imbraca prea vulgar. Si avea un ras atat de comic incat toti radeam de ea.” Barfele lor picante – muzica pentru urechile mele.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.