Setari Cookie-uri

Fantomele trecutului: De ce uram fostele iubitilor nostri?

Sa fie limpede pentru toata lumea!

Am incredere in relatia noastra, am incredere in el, insa tot le urasc pe ele. Care este scuza mea?

Poate ca ele continua sa ramana in viata lui, chiar si dupa ce au plecat. Poate ca trecutul ajunge sa se ciocneasca in mod direct cu prezentul: dai peste o crema uitata de ea in baia lui, ii gasesti papucii de camera sub patul lui, descoperi cateva poze cu ei doi in vechiul laptop.

De ce uram fostele iubitilor nostri?

Sursa foto: Shutterstock.com

Pot face fata pantofilor urati uitati in sertarul de sus al cuierului. Un punct pentru mine. Am ras copios cand i-am gasit scrisorile pline de greseli gramaticale trimise catre el cand a fost plecata in vacanta. 2-0 pentru mine. Incepe sa imi placa jocul asta. M-am amuzat fantastic cand i-am vazut rochia purtata in ziua balului de absolvire.

Dar trebuie sa trag linie si sa fiu sincera: am dat peste o fotografie cu ea la plaja. Sanii mei nu pot concura cu sanii ei imensi nici intr-o mie de ani. N puncte pentru mine, 1 punct mare pentru ea (punct ce egaleaza in mod direct si iremediabil scorul realizat de mine).

Citește și:

Intr-o lume perfecta, fostele iubitilor nostri s-ar evapora si nu ar lasa in urma nici macar pantofii urati, scrisorile scrise incorect si pozele de la plaja. Insa noi traim in realitate.

Fostele iubite sunt doar o mica parte din bagajul lui, pe care l-a adus in relatia noastra. Nu pot sa accept asta, insa ma conformez si invat sa merg mai departe. Pentru ca asa este viata: uneori trebuie sa mai faci si compromisuri cand vine vorba despre iubirea adevarata. Iar el nici macar nu stie ce viseaza mintea mea diabolica.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.