Setari Cookie-uri

10 Mituri tampite despre sex

Ce le mai trece prin cap oamenilor?

Nu stiu de cine au fost inventate miturile despre sex, insa stiu cu ce scop au aparut acestea: pentru a calma hormonii care zburda liberi prin corpul nostru si pentru a linisti doritorii pasionati de sex. Dar cat de naiv sa fii incat sa crezi astfel de mituri?

Tineti-va bine: incepe un top al celor mai tampite mituri despre sex:

Mituri despre sex

Sursa foto: Shutterstock.com

1. Daca te masturbezi prea mult, iti va creste par in palma

Acest mit era adresat barbatilor. Si uite asa domnii fara femei ajungeau sa stea cu stremeleagul atarnand de teama sa nu se faca de ras cand sunt vazuti cu par in palme. Ceea ce ei nu stiau este faptul ca palma este singurul loc de pe corp unde nu poate creste parul.

2. Sexul inainte de nunta va distruge sexul de dupa nunta

Femeile nu aveau voie (se mai intampla si acum) sa faca sex inainte de a se marita deoarece era un mare pacat. Cica o femeie ar trebui sa aiba un singur partener sexual, cu care este obligata sa faca sex doar in noaptea nuntii.

Citește și:

Mai tineti minte ritualul cu “camasa de noapte”? In unele zone inca se mai practica: proaspeti casatoriti, femeia si barbatul faceau sex in noaptea nuntii, iar in dimineata de dupa erau obligati sa arate camasa de noapte purtata de mireasa.

3. Filmele pentru adulti schimba comportamentul barbatului, facandu-l agresiv

Adevarul: Orice persoana iti va spune ca prima reactie a unui barbat care se uita la un film pentru adulti nu va fi “Vreau sa iau pe cineva la bataie”. Sa fim realisti: Cum este posibil ca o partida de sex “ecranizata” sa te transforme intr-o persoana agresiva? Este ca si cum ai spune ca ursul nu are coada pentru ca i-a mancat-o vulpea.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.