Setari Cookie-uri

5 Momente de aur intr-o relatie

Iubirea iti da aripi.

Prima noapte de dragoste

Pe cat de ciudat pe atat de romantic. Prima noapte de dragoste reprezinta cel mai intim moment intre doua persoane. Incarcata de emotie si fastaceala, insa extrem de emotionala. Intr-un astfel de moment ajungi sa intelegi cat de important este partenerul pentru tine si, uneori, devii dependenta nu de el, ci de spiritul lui, de atingerea lui, de vocea lui.

Prima dimineata impreuna

5 momente de aur intr-o relatie

Sursa foto: Shutterstock

Cat de frumos este ca atunci cand te trezesti prima persoana pe care o vezi cand deschizi ochii este iubitul tau? Sarutul de dimineata, imbratisarea calda pe care o primesti, aranjarea patului dupa o noapte romantica, pregatirea micului dejun impreuna… mici detalii care reusesc sa iti umple inima de bucurie numai cand te gandesti la ele.

Primul “Te iubesc”

Cine spune primul “Te iubesc”? Tu sau il lasi pe el? Sau il spuneti amandoi? Prea multe intrebari pentru a exprima ceea ce simti. Spune-o ca esti cu adevarat convinsa ca il iubesti. Asculta-ti inima si lasa-te purtata de sentimente.

Citește și:

Este asa de frumos cand il auzi rostind magicele cuvinte. Parca sufletul tau se umple de bucuria, iar inima o ia la galop. Incepi o alta etapa a vietii tale, aceea in care tu si el faceti parte din “NOI”, aceea in care stii ca ai pe cineva alaturi, care te apreciaza si vrea sa te faca fericita.


Prima vacanta

Emotii. Bagaje. Drum. Distractie. Aventura. Doar tu si el intr-o lume nebuna, departe de toti si de toate. Prima vacanta este cea mai importanta deoarece este aproape un test pentru relatia voastra: reusesti sa stai mai multe zile numai cu el pe capul tau fara a te plictisi? Daca da, atunci felicitari. Ai o relatie in adevaratul sens al cuvantului.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.