Setari Cookie-uri

Cea mai sigura cale ca sa atragi un barbat de 10 si sa il faci sa ramana

Cum il seduci, cum il pastrezi!

Numele meu este Theona Balan si sunt autorea siteului femeiadesucces.ro – si scriu pentru ca imi doresc o lume a femeii mai buna.

Pentru a atrage un partener minunat, trebuie sa fii tu insuti minunata; vestea buna e ca "Toti suntem capabili de a deveni minunati".

In general, tindem sa atragem parteneri care sunt asemanatori cu noi, intr-o oarecare masura. Altfel spus (si unora s-ar putea sa li se para jignitor), daca partenerul ideal pentru tine este de nota "10", pe o scara de la 1 la 10, atunci trebuie sa te asiguri ca si tu esti de "10".

Nu ma refer doar la infatisare, sau la cariera, ci la tot ce ai tu de oferit. S-ar putea sa fii de "10" la infatisare si de "2" la atitudine. Asta inseamna o medie de "6" (in acest exemplu), ceea ce inseamna ca ar trebui cautat un partener tot de "6".

Citește și:

relatie si respect Problema este ca nimeni nu crede ca atitudinea lor este de nota "2". Se privesc in oglinda si vad un "10", apoi se intreaba de ce atrag numai "6"?

Nu este suficient sa excelezi intr-un singur domeniu, trebuie sa sa existe un echilibru in ceea ce oferi tu intr-o relatie. Poti sa fii frumoasa pe exterior, dar sa fii o persoana negativista, sau sa nu oferi respect, sau compasiune celor din jur, si asta cu siguranta iti rapeste din frumusete.

Pe de alta parte, poti fi cea mai draguta persoana din lume, dar daca nu ai grija de corpul tau, s-ar putea sa ai probleme in a-ti gasi un partener. Daca asta jigneste pe cineva, imi cer scuze, dar este adevarul.

Acestea sunt exemple foarte simpliste, oamenii sunt mult mai complicati de atat, si de obicei sunt implicati mult, mult mai multi factori. Dar esentialul ramane; atragi persoane de acelasi nivel, ceea ce esti.
Asa cum spune proverbul, cine se aseamana se aduna.

Citește și:

Daca o persoana cu care te intalnesti se dovedeste a nu fi asa cum te asteptai, aminteste-ti ca si tu ai jucat un rol important. Tu ai atras acea persoana si ai decis sa te intalnesti cu ea si sa continui relatia.

Viata nu ti se intampla pur si simplu. Accepta faptul ca joci un rol important in relatiile tale. Daca orice barbat pe care "il alegi" te dezamageste, atunci tu esti numitorul comun in aceste situatii.

Trebuie mai intai sa te ocupi de problemele tale. Asa cum a scris Shakespeare "vina, draga Brutus, nu o poarta stelele...ci noi".

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.