Setari Cookie-uri

Cea mai sigura cale ca sa atragi un barbat de 10 si sa il faci sa ramana

Cum il seduci, cum il pastrezi!

Acum ca stii la ce nivel esti, ce e de facut?

Este o vorba care spune "Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume".

Mi-ar placea sa spun, fii persoana cu care ai vrea sa ai o relatie.

Daca vrei sa atragi barbatul ideal, trebuie sa fii femeia ideala (si viceversa).
Asa e corect, nu?

Iar pentru a deveni "ideala" s-ar putea sa trebuiasca sa-ti iei o slujba, sa faci sport, sa ai grija de educatia ta, sa inveti sa strangi dupa tine, sa gatesti, sa te machiezi, sa fii mai amabila, sa-ti schimbi dieta, etc.

relatie, sentimente si respect sursa foto: shutterstock.com

E prea greu? Am o solutie si pentru cele mai putin ambitioase:

Alternativa ar fi sa-ti scazi standardele, ceea ce nu recomand, avand in vedere ca esti capabila sa fii mai buna. Fii cea mai buna, ca sa-i atragi pe cei mai buni!!!

Va trebui sa lucrezi la punctele tale slabe; poate de unele nici nu esti constienta. Este o vorba care spune "Daca ne-am vedea asa cum ne vad altii, ne-am elibera de multe poveri". Ar trebui sa intrebi pe cineva apropiat (caruia nu ii este frica sa-ti raneasca sentimentele), ce crede ca ar trebui sa faci pentru a deveni mai atractiva (nu doar fizic) pentru sexul opus. Si nu intreba pe cineva care are aceeasi problema ca si tine. S-ar putea sa fie nevoie sa intrebi mai multe persoane ca sa determini numitorul comun. ...Toti sunt de parere ca ar trebui sa fii o persoana mai draguta? Daca da, atunci probabil ai putea deveni mai amabila, sau mai vorbareata, mai calma etc. Depinde de la caz la caz. Si daca toti spun ca ai putea sa mai slabesti 5 kg atunci probabil ca asa este.

Citește și:

Nu spune: "Asta sunt eu, mai geloasa accepta-ma asa! ". Daca faci asta, vei atrage in continuare persoane sub potentialul tau.

Poate gandesti acum ca: "Schimbarea e grea!". Asa este, dar si sa fii singura de Craciun e greu! Schimbarea e grea, dar se merita... Tu meriti sa ai ce e mai bun!

In incheiere, hotaraste-te sa fii cea mai buna, si vei primi ce e mai bun.

Aminteste-ti ca e o mare diferenta intre resemnare si lene...asa ca incepe chiar azi sa devii de "10" (cea mai buna varianta a ta) si vei atrage doar ce e mai bun!

Iti doresc sa ai parte de cat mai multa iubire de calitate,
Theona Balan

PS: Daca vrei sa devii cea mai buna varianta a ta te astept pe femeiadesucces.ro unde vei primi si un cadou de bun venit cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”

PPS: Te poate ajuta si acest articol 6 Trucuri pentru a Seduce un Barbat Frumos, Destept si cu Bani

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.