Setari Cookie-uri

Delicios! Cocktail orgasmic in pat

Trezeste-i simturile cu o portie de pasiune!

In sezonul fierbinte racoreste-ti iubitul cu o portie sanatoasa de pasiune. Preferabil seara, inainte de culcare ofera-i un cocktail de orgasme in pat. Nu te gandi la o reteta dificila pentru ca desertul o sa fii chiar tu. Trebuie doar sa iti alegi ingredientele potrivite, asadar eu iti propun:

O lenjerie sexy

Prezenta ta trebuie sa il nauceasca din prima clipa. Adopta o atitudine senzuala si imbraca o lenjerie sexy, menita sa ii puna imaginatia la lucru. Alege o rochita alba din satin, care se muleaza perfect pe formele tale. Cateva detalii transparente din dantela vor oferi un impact vizual cat mai placut, asadar cauta un model cu texturi fine care lasa pielea la vedere.

El face mereu primul pas si se arunca peste tine? De data asta, schimbati rolul. Cu siguranta, de mult astepta sa te vada in actiune si excitatia lui se va intensifica numai cand iti va descoperi intentiile.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

O bautura cu alcool

Cum ar fi cocktailul fara un strop de alcool, care sa se potriveasca perfect cu intentiile tale pentru o noapte de pomina? Serveste-i cateva portii de saruturi pasionale, apoi infierbanta-i simturile cu o bautura speciala. Include in meniu si o cantitate mica de alcool pentru a-i spori imaginatia erotica. Mizeaza pe efectul vinului, un binecunoscut afrodisiac, amestecat cu putina scortisoara, vanilie si cuisoare.

Un singur pahar de vin este suficient pentru a va intensifica dorinta sexuala. Savuros si condimentat, elimina inhibitiile si creste senzatia de excitare. Vinul ofera efectul dorit in catitati mici, asadar sa nu faceti excese. Cateva pahare in plus s-ar putea sa va strice planurile deoarece ar putea scadea libidoul.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.