Setari Cookie-uri

Placerea din Sud! 20 Orgasme pentru fiecare femeie

Hai cu placerea ca laudele vin de la sine!

Femeile reusesc sa imite un orgasm. Mare lucru! Barbati stiu sa imite o relatie intreaga”, era o vorba plina de intelepciune. Dar hai sa nu le mai imitam. Si asa avem putine. Mai bine stam, analizam, gandim la rece si luam masuri. O femeie fericita in relatii este o femeie activa sexual.

Si nu sunt chiar atat de putine cum ne asteptam noi. Cum asa? Pai stiu, voi va ganditi doar la orgasmul clitoridian (cel pe care il au cele mai multe femei). Unele dintre voi mai stiti si de cel vaginal: multe il cunosc, putine cred ca l-au avut si doar cateva (pot numara pe degete, chiar) stiu ca l-au avut cu certitudine. De unde stiu asta? Dragele mele, credeti-ma, ori il ai ori nu il mai ai. Pai asta nu este cu alba-neagra. Scurt si la obiect!

Dar sa revenim la orgasmele noastre: mai sunt si orgasmele uterine, mai ceva ca cele vaginale. Astea sunt precum un fulger. Cum te-a lovit, cum te-ai eliberat. Ce ramane in urma? Frumoasa amintire a unei “explozii” de placere! Mai putem vorbi si despre orgasmul anal, cel multiplu (vaginal – anal sau clitoridian – anal) sau orgasmul in vis (sunt femei care au vise umede – putine, ce-i drept, dar sunt!).

Citește și:

Dar eu nu am vrut sa va vorbeste despre aceste tipuri de orgasme. Nu sunt banale, nu ma intelegeti gresit. Din contra, oricare dintre ele sunt intotdeauna binevenite – dar despre ele puteti citi prin toate locurile, chiar si in ziarul de dimineata. Vrei sa stii ce se mai intampla prin lume…ups, dai de un articol cu tipuri de orgasm.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.