Setari Cookie-uri

Irezistibil, dar nepotrivit: barbatul Casanova

Burlacul convins nu poate sa faca o femeie cu adevarat fericita.

Asadar, sa nu te astepti la relatii serioase chiar daca au trecut cateva saptamani de cand va intalniti. Concurenta este puternica si el nu va ezita sa refuze avansurile unei alte femei. Nu il sperie femeile independente asadar, cele care vor face primul pas in fata lui vor avea deja o bila alba. Stie ca in jurul lui roiesc multe admiratoare si ii place sa priveasca de departe spectacolul. Bineinteles, intervine cand spiritele se incing si va incerca sa impace toate aspirantele la inima lui. Va pleca acasa doar cu o pretendenta sau singur. Ii place sa fanga inimi.

barbat macho

Deci, stii ca nu este barbatul potrivit. Stii ca te va face sa suferi. Chiar daca iti plac povestile, nu iti imagina ca Zana cea buna iti va darui peste noapte o bagheta magica si il vei fermeca pentru totdeauna. Pana si Cupidon si-a pierdut interesul pentru inima lui.

Don Juan trebuie sa se loveasca de mai multe ori pentru a se trezi la realitate. Pana atunci scenariul lui cuprinde doar distractie, sex, cat mai mult sex si o varietate de femei care sa-i incalzeasca patul noaptea. Dimineata ii place sa fie lasat in pace. Ii capteaza atentia un dus rece sau o cafea, nicidecum vorbe dragastoase ori mangaieri. Casanova este un amant de cursa lunga dar cam atat. Indreapta-ti atentia intr-o alta directie daca vrei un barbat care sa te faca fericita cu adevarat.

Citește și:

sursa foto interior/primapagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.