Setari Cookie-uri

Varianta amantelor: De ce iubim barbatii?

Si amantele ii iubesc, dar de ce?

Cu siguranta majoritatea cititoarelor noastre au citit cartea lui Mircea Cartarescu, De ce iubim femeile. Si cu siguranta v-a placut, pentru ca era descris cum ei ne iubesc si pentru cel mai stupid detaliu.

Dar femeile? Femeile de ce ii iubesc?

Ii iubim pentru ca sunt puternici, pentru ca le sta mai bine nepensati, pentru ca isi refuza partile feminine din caracter, pentru ca barfesc si ei, la fel ca noi, pentru ca nu exista borcan sau sticla pe care sa nu o poata deschide. Pentru ca nici lor nu le plac gandacii, dar ii ucid sau ii alunga fara sa-si arate dezgustul si o fac pentru noi.

Pentru ca sunt sexy cand fumeaza si pentru ca se imbata mai greu... majoritatea. Pentru ca le ia mai mult decat noua sa se pregateasca pentru o iesire sau un eveniment, desi nu se machiaza, nu se coafeaza, nu isi fac unghiile si nu isi calca hainele.

Ii iubim pentru ca au gambe incitante si gaturi puternice. Pentru ca ei dupa ce se bat intre ei se imprietenesc. Pentru ca le place sa ii cocolosim. Pentru ca isi iubesc mamele mai mult decat orice pe lume. Pentru ca sunt bucatari excelenti. Ii iubim pentru ca sunt de neinlocuit.

Citește și:

Si "cealalta" poate iubi

Cele care nu au fost in aceasta ipostaza nu pot intelege. Ele au impresia ca amantele profita de iubitul lor si atat. Relatia dintre o amanta si un el este mai mult de atat: este tot ce lui ii lipseste, tot ce pe noi ne completeaza, fara aspectele negative ale vietii in doi.

Asadar… sa ne gandim la barbatul real in cea mai buna ipostaza a lui si vom spune: iubim barbatii pentru maxilarele lor puternice si bine definite. Pentru ca arata impecabil in costum, dar le sta cel putin la fel de bine si in tricou si fara. Bine, mai ales fara.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.