Setari Cookie-uri

Varianta amantelor: De ce iubim barbatii?

Si amantele ii iubesc, dar de ce?

Pentru ca felul in care esti privita cand este cu ea nu se compara cu nimic in lume. Pentru ca daca el are oficial pe cineva, atunci capata eticheta de „fruct oprit”, iar acestea sunt cele mai gustoase. Ii iubim pentru ca suntem intr-o relatie, dar pe Facebook scrie „it’s complicated”, iar de Valentine’s Day nu trebuie sa ne facem griji pentru cadouri: nu le vor putea primi, pentru ca nu le vor putea duce acasa si atunci mai bine nu i le mai luam.

Ii iubim pentru ca viata alaturi de ei este ca un continuu bal mascat: mister, fantezie, joaca, costume, masti, distractii. Pentru ca poti ramane langa ei dimineata oricat: pentru noi vor putea intarzia la munca si vor putea... „munci” peste program. Pentru ca oricat de suparati ar fi, ii putem calma cu un sarut.

Pentru ca nu ne vor pune intrebari la care nu vrem sa raspundem. Nici intrebari la care nu vor sa le raspundem. Pentru ca intotdeauna vor fi lucruri pe care nu le stim despre ei. Pentru ca daca le spunem ca ii parasim, vor face orice pentru a impiedica acest deznodamant sau macar pentru a-l amana cat de mult posibil.

Citește și:

Ii iubim pentru ca sunt de neinlocuit. Pardon. Pentru ca ii putem inlocui oricand, iar ei stiu asta.

Featured foto by nd3000 via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.