Setari Cookie-uri

5 Lectii de iubire de la bunici

Invata cateva lectii nobile care or sa-ti imbunatateasca relatia de cuplu.

Fii mai toleranta si aminteste-ti de vorbele intelepte ale bunicilor tai atunci cand te confrunti cu indecizii in cuplu. Iata cateva sfaturi utile pentru relatia ta:

1. Bucura-te de lucruri marunte

Timpurile s-au schimbat si romantismul a capatat o noua semnificatie. Buchetul de flori s-a transformat intr-un gest banal care nu te mai impresioneaza foarte tare. Nici bomboanele de ciocolata parca nu-ti mai indulcesc sufletul ca alta data. Ei bine, pe vremea bunicilor aceste gesturi aveau o semnificatie deosebita, de aceea ar trebui sa te bucuri si tu de asemenea surprize. Primeste orice gest de atentie cu fericire in suflet si apreciaza lucrurile marunte care formeaza o relatie trainica.

afectiune sursa foto: shutterstock.com

2. Fii afectuoasa

Nu-i asa ca de fiecare data cand iti vizitai bunicii, te copleseau cu laude si complimente? Niciodata nu le-a fost greu sa-ti demonstreze iubirea pe care ti-o poarta si de aceea te rasfatau cu drag, imediat ce le calcai pragul. Aplica aceasta metoda si in relatia ta; in curand o sa te bucuri de efectele benefice. Lauda-ti iubitul de fiecare data cand merita si recompenseaza-l cu dovezi de afectiune.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.