Setari Cookie-uri

5 Lectii de iubire de la bunici

Invata cateva lectii nobile care or sa-ti imbunatateasca relatia de cuplu.

3. Pregateste mici surprize

Surprinde-ti perechea cu mici atentii, menite sa-i sporeasca increderea in sine. Nu trebuie sa ai vreo motivatie speciala pentru a-i pregati o cina romantica sau macar desertul preferat. Iti mai amintesti ca bunica ta iti pregatea mereu o prajitura doar pentru a te rasfata? Urmeaza exemplul ei si alinta-ti iubitul cum stii mai bine. Cu siguranta, vei remarca in curand schimbari si din partea lui. Nu va ramane indiferent tratatiei si va sti sa te recompenseze in stilul propriu.

bunici sursa foto: shutterstock.com

4. Fii confidenta lui

Problemele cotidiene din zilele noastre sunt total diferite fata de cele pe care le-au intampinat bunicii in trecut. Cu toate astea, intre ei nu prea existau secrete si obisnuiau sa isi discute toate nemultumirile. Insuseste-ti si tu acest obicei. Transforma-te in prietena lui cea mai buna, pe care poate sa se sprijine oricand. Demonstreaza-i ca stii sa-i fi alaturi in orice moment si sustine-l de fiecare data. O vorba buna, si un sfat dezinteresat sunt intotdeauna binevenite, in special de la persoana iubita.

Citește și:

5. Iarta

Ranchiuna si razbunarea sunt sentimente negative care nu au ce cauta intr-o relatie. Adu-ti aminte de sfaturile pe care le-ai primit inca din copilarie de la bunicii tai si tine cont de ele. Treci cu fruntea sus peste orice probleme si invata sa ierti. Nu este cazul sa treci cu vederea abaterile grave care ti-au provocat multa suferinta. Insa, pentru linistea ta sufleteasca este bine sa vezi intotdeauna partea plina a paharului.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.