Setari Cookie-uri

Recomandata la Posta Iubirii: Momentul acela de dupa ce ai fost AMANTA

De la o fosta amanta catre fostul ei amant, o scrisoare recomandata la posta cea veche a iubirii.

O scrisoare celui caruia i-a fost amanta fidela vreme indelungata. O poveste despre iubire, inselaciune si speranta. O poveste pe care o recomandam celor tari de inima si de iubire.

Moto: Odata ce esti amanta, totul se schimba. Incepe o iubire mare. Dar vine si momentul acela in care iubirea adevarata se opreste pentru tine.

Scrisoare de la cea care ti-a fost amanta

Iubitul meu,

Am gasit langa singura poza de-a ta o foaie veche de hartie… si scriu aceste randuri… de ce le scriu?... Sunt sigura ca nu o sa ti le trimit niciodata… nu am nici curajul, nici vointa, nici nebunia de-a da iama prin trecut. Poate c-au ramas lucruri nespuse sau lucruri pe care nu avem voie sa le mai spunem niciodata… Poate iti scriu sa-ti spun ca nu-ti port nici pica, nici ura, nici nimic care sa mai imi macine sufletul. A trecut ceva timp. Cat ne imbratisam… iti mai aduci aminte?... si cum?… de parca ai fi sorbit viata din mine, de parca m-as fi hranit cu nectar interzis!!??… Au ramas amintiri pe care nu vreau sa le astup in pamant, dar si unele pe care le-am facut cenusa.. Atat a mai ramas din iubirea celei care ti-a fost capat de lume, marea iubire, speranta dintai, iubita. Iar apoi amanta, amanta, amanta, amanta pentru trei ani de zile, 3 ani cu care iti spun sigur ca nu ma voi mai intalni.

Citește și:

Da, a trecut timp... Intre timp, m-am iertat. M-am zbatut mult, m-am revoltat enorm si am renascut.

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.