Setari Cookie-uri

Sindromul "baiatului RAU"

Ai prieteni minunati, dar cand vine vorba de atractie sexuala, il preferi pe "baiatul rau".

Merita sa dam importanta cuvenita acestor experiente cu baietii „rai”, dand totodata dovada de mult simt al umorului.

De fapt, mare parte din acesti barbati au avut adeseori rolul de a ne trezi brusc propria noastra energie erotica, lucru pentru care putem fi recunoscatoare!

Eliberandu-ne de vraja amorului neimblanzit, avem o ocazie minunata de a creste, nu doar la nivel sexual, ci chiar la nivel afectiv, sufletesc.

Ca femei, este absolut necesar sa fim initiate in iubirea de sine.

Adeseori, invatam mai mult din dificultati si probleme (sau chiar suferinta atroce) decat din experiente pozitive, iar de aici rezulta larga raspandire a sindromului „nemernicului”!

Invatand sa ne oferim noi insine lucrurile pe care nu le-am primit de la asa-zisii nostri iubiti inconstienti, devenim efectiv mai mult decat suntem in prezent, apropiindu-ne de ceea ce suntem in realitate.
De fapt, acesta este darul ascuns al acestei dificile experiente de viata.

Citește și:

Binele este plictisitor, Raul este distractiv, sau o fi oare asa? (sau sindromul: „Unde-i bine, nu-i de mine, unde-i rau, hop si eu”)

Exista un moment in vietile noastre in care incepem sa iesim din paradigma polaritatii bine-rau si patrundem intrun domeniu cu mult mai creativ.

Aici, incepem sa ne dam seama ca fiecare persoana are in sine cele doua polaritati bine-rau, plictisitor-distractiv etc.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.