Dragostea nu inseamna totul...

Cum sa salvezi o relatie?

Unde gresim atunci cand ne iubim partenerul insa relatia noastra incepe sa nu mai functioneze asa cum trebuie, dar, mai important, cum salvam o relatie?

1. Nu te mai certa din cauza propriului ego.

Desi ne este greu sa realizam acest lucru, anumite cupluri ce sunt de parere ca relatia in care sunt implicate este pe sfarsite incearca sa faca orice pentru a o salva insa nu isi dau seama ca tot ceea ce fac este sa tina evidenta a cine pierde ori castiga o cearta. Cum putem sa salvam o relatie? Cea mai buna metoda ar fi sa purtam o discutie deschisa cu partenerul de viata si sa ne dam seama impreuna care este adevarata problema ce perturba viata de cuplu. Daca ambii aducem energii negative in relatie din cauza ego-ului, atunci va fi extrem de usor sa readucem traiul in doi pe calea cea buna.

Foto: Shutterstock.com

2. Renunta sa mai aduci in discutie trecutul.

Retail jobs

Orice relatie are un anumit punct din trecut care este neplacut sau tumultuos, iar cel mai important sfat care poate ajuta la salvarea vietii de cuplu este renuntarea la trecut. Daca la fiecare cearta in cuplu sunt aduse in discutie probleme ce ne-au afectat anterior, lucrurile nu se vor rezolva niciodata, ba mai mult, atat noi, cat si partenerul ne vom simti constant vinovati de ceva.

Citeste articolul integral pe Garbo.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri