Setari Cookie-uri

Sex fara obligatii. Cum, cand si cu cine?

L-ai incerca vreodata?

Cand loialitatea nu se afla in topul prioritatilor tale, mai ca-ti vine sa te implici si intr-o relatie bazata doar pe sex. Regulile jocului sunt simple si sunt stabilite chiar de la inceput. El nu este iubitul tau. Nu trebuie sa ii faci scene de gelozie daca nu iti raspunde la telefon si are voie sa flirteze cu altele. Bineinteles si tu te bucuri de aceeasi libertate. Relatia dintre voi doi este lipsita de responsabilitate si se bazeaza doar pe sex.

sex

Cum?

Daca te tenteaza o astfel de legatura, trebuie sa stabilesti si sa respecti regulile alese la inceput. Daca ti-e teama ca ai putea sa te indragostesti, mai gandeste-te o data. Barbatii sunt capabili sa se detaseze total atunci cand fac sex, spre deosebire de femei care nu se pot darui fara sa implice sentimental. Sensibilitatea nu isi are locul intr-o astfel de relatie, asa ca gandeste-te foarte bine la ceea ce iti doresti.

Citește și:

Bineinteles, odata ce ai hotarat sa intri in hora, trebuie sa joci cu grija pana la capat. Ar fi bine sa fixezi un program de intalnire cu partenerul tau de nebunii. Doar nu ai vrea sa iti strice intalnirea cu un tip pe care il placi cu adevarat. Discretia are o importanta majora.

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.