Setari Cookie-uri

Femeia de care fug toti barbatii

Fereste-te de aceasta titulatura!

Daca aspiri la o relatie serioasa si vrei sa iti pastrezi barbatul langa tine, ai face bine sa iti maschezi numite tabieturi daca le regasesti in portretul urmator. Ea, femeia de care fug toti barbatii se regaseste printre noi. Chiar si tu ai o parte din ea si trebuie sa ii controlezi foarte bine apucaturile.

Care ar fi ele? Pai bineinteles mania posesivitatii, gelozia si aerele de superioritate. Invata sa iti controlezi iesirile, chiar daca te roade curiozitatea. Daca ai inceput sa iesi cu un tip nou nu incerca sa ii acaparezi tot programul. Respecta-i spatiul personal, cel putin in prima luna de relatie. Nu il obosi non-stop cu telefoane si mesaje, ci lasa-l si pe el sa respire.

femeie scorpie

Chiar daca esti o femeie de succes si sigura pe tine, dezvaluie-i treptat aceasta latura a personalitatii. Barbatul cauta un sprijin in femeia de langa el si nu un lider nemilos, asadar nu il speria si fii mai afectuoasa. O atitudine de „sefa” nu-ti va aduce o impresie placuta, dimpotriva iti va starni imediat reputatia de „scorpie”, asadar un titlu de care nu ai putea sa fii mandra in cercul lui de prieteni. Nu in ultimul rand, daca incerci sa-l tii sub papuc, o sa-i stirbesti egoul masculin. Deci din nou, o bila neagra neagra pentru tine.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.