Setari Cookie-uri

Femeia de care fug toti barbatii

Fereste-te de aceasta titulatura!

Nu uita, asa cum tu cauti protectie, el isi doreste afectiune, asadar atrage-l spre tine printr-un comportament bland. Nu fii agresiva si nici superioara.

O sa-ti spui acum, iubitul tau pretentii are, dar ce iti ofera inapoi? Iata, nici de data asta nu trebuie sa cazi in cealalta extrema. Este bine sa nu fii indiferenta, dar nici nu ii cere mai multe decat iti poate oferi. Nu in ultimul rand, bucura-te de fiecare cadou si incurajeaza-l sa iti mai faca astfel de surprize. Apreciaza un buchet de flori si nu il privi incruntata. Astfel o sa-i dai de inteles ca iti doresti atentii si gesturi speciale. Si uite asa, ai primi eticheta de” materialista” , din nou o titulatura de care ar trebui sa te feresti daca aspiri la o relatie trainica.

Ti se pare ca ai prea multe de facut? Eu cred ca nici nu se putea mai simplu. Spune ca el, fa ca tine si in final deciziile or sa va avantajeze pe amandoi. Stii deja, portretul femeii care sperie barbatii este compus din agresivitate, posesivitate si o atitudine superioara.

Citește și:

Totusi, pe lista neagra as mai adauga si neglijenta. Nu vorbeam aici de combinatiile vestimentare nereusite, si asa un barbat nu este foarte interesat de tendinte. Asadar, punctam faptul ca trebuie sa acorzi importanta felului in care arati. Nu neaparat imbracata, ci mai de graba dezbracata. Parul stufos la subrat, picioarele neepilate si manichiura neingrijita nu se iarta!

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.