Setari Cookie-uri

5 motive pentru care sa nu mimezi orgasmul

N-ai avut orgasm? Minte-ma frumos!

4. O imbratisare la timpul ei…

Voi doi in pat. El te atinge usor, te saruta tandru, isi trece mana prin parul tau iar tu nu te poti gandi decat la “Hai sa terminam mai repede!”. Daca nu ai o stare de spirit tocmai buna, e mai cinstit sa-i spui ca preferi sa te tina in brate si sa te managaie pana adormi decat sa-i oferi un recital sec invatat din filmele difuzate dupa miezul noptii.

5. Mandrie si nesiguranta.

Ok, sa fim sincere! Cele mai multe dintre noi mimeaza placerea din cauza incertitudinii asupra proprei sexualitati. Stereotipul (tamp) din mass media hipersexualizeaza femeia inclusiv sau mai ales in momentul in care are orgasm. Suntem invatate ca trebuie sa tipam aprig, sa rasuflam ca dupa 200 m garduri, sa ne muscam buzele pana la sange . Pe scurt, sa ne comportam la orgasm ca si cum am avea o criza de epilepsie. Prin urmare, este musai ca actul sexual sa fie desfasurat cu strigate si chiuituri, ca-n sezonul de imperechere.

Citește și:

Nimeni nu te poate invata ce este orgasmul perfect sau la cati decibeli se executa. In ciuda oricarui sfat binevoitor, tu esti singura care stie cu adevarat cum sa ajunga la implinirea sexuala. Atunci cand iti desfaci larg picioarele, desfa-ti si mintea!

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.