Setari Cookie-uri

15 lucruri pe care nu le stiai despre vagin

Descopera secretele intimitatii feminine

11. “Vanturile” vaginale sunt fenomene absolut normale desi nu sunt o problema de care se lovesc toate femeile. Atunci cand vaginul este excitat, acesta se mareste iar aerul poate patrunde in el, in special din anumite pozitii.

Cand vaginul revine la starea initiala, aerul este eliberat si scoate zgomote asemanatoare cu flatulatia.

12. Cateva femei ejaculeaza, chiar vizibil, atunci cand au orgasm. Oamenii de stiinta au impartit in 2 substanele eliminate. Daca este un produs laptos, e foarte probabil ca acesta sa provina din glandele parauretrale. Altfel, e posibil sa fie doar urina. In unele cazuri, poate fi un amestec intre cele doua.

13. Orgasmul este un medicament universal. Acesta poate ameliora durerile menstruale sau durerile cronice, scade riscul de aparitie a bolilor cardiac sau vasculare cat si a cancerului de san, poate imbunatati somnul si sistemul imunitar sis cade riscul de stres.

Citește și:

14. Spalaturile vaginale NU trebuie sa faca parte din igiena zilnica a unei femei. Acestea trebuie facute doar la recomandarea medicului si cu substantele propuse de acestea. Vaginul are propriul sistem de curatare iar spalaturile frecvente nu fac decat sa-i afecteze echilibrul natural.

15. Nu exista revirginare. Potrivit unui mit, daca stai o perioada mai lunga fara o activitate sexuala vaginala, himenul va creste la loc. Complet fals. Exista desigur, operatia de reconstructie a acestuia dar aceasta e utila doar in cazuri externe, de exemplu atunci cand o fata a fost dezvirginata fara voia ei.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.