Setari Cookie-uri

Dileme sexuale in cuplu

Intimitatea este mama rabdarii

Apropierea dintre doi oameni aduce multe lucruri placute. Dar sa inveti sa traiesti cu apucaturile celuilalt si sa impartiti amandoi acelasi asternut sec, e cu totul alta problema. Ne place sa credem ca toate problemele se pot rezolva in doi si nimic nu sta in calea celor care si-au juruit iubire vesnica la starea civila si sub patrafir la taica popa. Sa fie oare asa?

Sex oral sau gura mica?

Cand vine vorba de sex oral, barbatilor li se scoala automat atentia. Problema e ca cei mai multi nu sunt la fel de darnici pe cat pretind de la noi. Imi aduc aminte de un fost prieten de-al meu, Dumneze sa-l ierte, ca intre timp s-a insurat care m-a facut nesimita. Dar cum, ca sosetele murdare nu mi le-am lasat pe nica’ri, jur pe rosu!

sursa foto: shutterstock.com

Problema lui a fost ca am refuzat cu incapatanare sa prestez, ma-ntelegi, cu buzisoarele de la nord. Nu ca mi-ar fi fost scarba, altfel el era baiat frumusel si curatel ca paharele alea bune pe care le tinea muma-sa in vitrine. Neajunsul lui era ca flacaul nu pupa decat pe frunte si nitel pe decolteu. Mai jos de atat, nici pomeneala.

Citește și:

Pe semne ca nu a stiut niciodata cum scoate cui pe cui. Si dupa fata dulce si inocenta a neveste-sii, nici pana azi gura lui n-a fost pangarita de vreo muiere scarbavnica.

Amanta mica rastoarna relatia mare!

Daca a intrat amanta in ecuatie, relatia deja nu mai e chiar atat de mare. Nu spun ca nu se mai poate repara nimic dar ciorba incalzita nu mai are acelasi gust. Am ajuns la concluzia ca uneori, un amantlac este insa cel mai bun lucru care i se poate intampla unei relatii. Iaca si de ce.

Fie cei doi parteneri oficiali reusesc sa-si aprinda amocul mai de mila, mai de frica, fie isi dau seama ca relatia lor nu mai are de-a face cu prefectura si se opresc direct in fata avocatului, sau mai nou, in fata notarului.

Semneaza actele de divort, isi dau mana prieteneste sau isi ureaza reciproc de persoane decedate si purcede fiecare la mama lui.

Iubire sincera si frateasca

Cu toata imaginatia unei femei fasnete sau a unui barbat viril, in orice relatie stabila de la Adam si Eva incoace intervine rutina. Sa nu spuneti ca nu, cand doi oameni se iubesc, este imposibil sa! Ba pardon, este foarte posibil, si mai rau, este foarte probabil.

Citește și:

Dupa perioada in care ne dam peste cap, uneori la propriu, ca sa ne demonstram talentele de amanti, vine perioada in care executam (aproape) 15 minute de sex regulamentar apoi sforaim si mai regulementar, fiecare pe partea lui. Asta in cazul fericit in care mai executam ceva in afara de somn. Al lui, ca al tau s-a pierdut printe decibelii de sforaituri.

Ce-i de facut? Poti sa inventezi scuze. Te doare capu’, plange copilu’, ai mancat spanac si te doare burta, ai carat sacose si te doare spatele si alte asemenea. De fapt, ti-e jena sa-i spui ca te cam doare-n cot si preferi sa-ti scoti o masea decat sa-ti scoti chilotii.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.